Πρόταση για ρεκόρ Γκίννες στον πρόεδρο του ΠΦΣ

Πρόταση για ρεκόρ Γκίννες στον πρόεδρο του ΠΦΣ


   Η ΚΙΝΕΦ θα καταθέσει πρόταση στο βιβλίο Γκίννες για ένταξη του νέου προέδρου του ΠΦΣ καθώς είναι ο μοναδικός παγκοσμίως πρόεδρος επιστημονικού συλλόγου σε δημοκρατική χώρα που εκλέχθηκε με ουσιαστικά 1 ψήφο (εκτός του δικού του). Αποτελεί παγκόσμια πρώτη για τα δημοκρατικά δεδομένα του πλανήτη και είμαστε σίγουροι ότι η χώρα μας μπορεί να πετύχει αυτή την διάκριση. 
   Πέραν τούτου είναι γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία έχουμε πρόεδρο με 2 ψήφους εκλεκτόρων. Πρόεδρο που προέκυψε μετά από παραιτήσεις του μισού ψηφοδελτίου της ΑΕΣΠ και κυρίως του ανθρώπου που ξεκίνησε από τη Συμμαχία για να αυτομολήσει στο αντίπαλο στρατόπεδο της ΑΕΣΠ,κύριου Φωτούλη,  προέδρου του ΦΣ Δωδεκανήσων.  
   Η δημοκρατία σίγουρα δε νίκησε διέπρεψε όμως ο παραγοντισμός, η καμαρίλα και ο συνδικαλισμός των διαδρόμων και του πεζοδρομίου. Πολλοί μίλησαν για πραξικόπημα καθώς αγνοήθηκε πλήρως το εκλεκτορικό σώμα που ενώ άφησε απ έξω από το ΔΣ τον κ.Θεοδοσιάδη αυτός εμφανίζεται πλέον πρόεδρος !!!
Δυστυχώς, ο κλάδος για άλλη μια φορά βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και έτοιμος να ξαναζήσει τις ημέρες και τα έργα του βρόμικου 2012. 
Εκ της ΚΙΝΕΦ - Συμμαχία για τη Θεσσαλονίκη 


Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.