"Το κύρος του Συλλόγου"



"Το κύρος του Συλλόγου"

Από το Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, απεστάλλει το ακόλουθο μήνυμα:

«καλησπέρα, στην ΓΣ της Δευτέρας κλήθηκε και αποδέχθηκε να μιλήσει ο κ. Δημητρέλλος που θα έρθει με έξοδα του ΠΦΣ.
Επειδή όσα θα ειπωθούν στο κομμάτι της ενημέρωσης έχουν πανελλήνιο ενδιαφέρον, προτείνω να μεταδώσουμε το ενημερωτικό κομμάτι της συνέλευσης διαδικτυακά, εφόσον προλαβαίνουμε».

Για πρώτη φορά στην ιστορία του συνδικαλισμού, πρωτοβάθμιο όργανο αντικαθιστά το δευτεροβάθμιο και ενημερώνει ΟΛΟ ΤΟ ΚΛΑΔΟ για τα σοβαρά ζητήματά του και μάλιστα με χρήματα του ΠΦΣ!!!

Για πρώτη φορά Πρόεδρος του Π.Φ.Σ. καταφεύγει στον δικό του πρωτοβάθμιο σύλλογο, παρακάμπτοντας το εκλεκτορικό σώμα και προέδρους συλλόγων, για να ενημερώσει τον κλάδο, μέσω διαδυκτιακών μέσων!

Για πολλοστή φορά το παρόν Προεδρείο του Π.Φ.Σ. σύρεται πίσω από τις εξελίξεις, ομολογώντας ουσιαστικά την ανυπαρξία του, υποβαθμίζοντας το κύρος του Συλλόγου.

Μόνο θλίψη και οργή γι’ αυτούς που ξεκίνησαν την θητεία τους σε κομματικά γραφεία μοιράζοντας θέσεις και προεδρία, συνέχισαν σε διαδρόμους του ΕΟΠΥΥ μετατρέποντας τον Σύλλογο σε γραφείο τύπου του οργανισμού και αποδέκτη των επιθυμιών του προέδρου του και συνεχίζουν ακάθεκτοι τον φιλοκυβερνητικό συνδικαλισμό με τον οποίο έχουν εκτραφεί.

Για την Πανελλήνια Φαρμακευτική Συμμαχία

Κωνσταντίνος Λουράντος


Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.